Cégünket 2006-ban Apa-Fia társas vállalkozásként alapítottuk.
Fő tevékenységünk a műanyaghegesztés.

Az elmúlt években számtalan műanyag elemet javítottunk személy- és teherautókra valamint motorkerékpárokra ( lökhárítók, fényszóróházak, tágulási- és ablakmosótartályok stb.) cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Egy idő után megtalált bennünket a mezőgazdaság is, felvettük szolgáltatásaink közé a modern mezőgazdasági gépek burkolatainak, tartályainak javítását. Műanyag alkatrészek, permetezőtartályok problémáját hárítottuk el, partnerünk volt többek közt a Kadarkúti Trend Zrt. is.

Dolgozunk húsiparoknak is, törött 40 Literes húsosládák javítását vállaltuk HER-CSI-HÚS Kft, -nek vagy például a Gyulahús Kftnek és a Pápai Hús Kft-nek is.

Egyedi elképzelés szerint készítünk vegyszeres hordók alá kármentőket. Továbbá savaknak, lúgoknak, üzemanyagnak is ellenálló tartályokat, vegyszerkeverő edényeket gyártottunk például a Soproni Sörgyárak Martfűi Üzemének is.
Munkáink során csak gyári hozadékanyaggal dolgozunk!

A munkánk a hobbink is, nagyon szeretünk kísérletezni új dolgok megalkotásával is, gyorsan népszerű lett az időjárás viszontagságait remekül álló virágtartó talicska vagy  a kis sámli is, melyet referencia anyagaink mellett, a Galéria menüpontban megtekinthet!

Jelmondatunk:

Mindent, ami műanyag!

Zoltán és Norbert